Abonneren  Inloggen

Tast investeren het gezond verstand aan?

5 mei 2022

‘Voor managers van een grafisch productiebedrijf is het een hele uitdaging om de vooruitgang bij te houden en keuzes te maken in het aanbod van nieuwe technologieën,’ aldus Vakdagspreker Dirk Deroo, ceo van Dataline.

En toch worden er keuzes gemaakt. Ook uitstellen of niet kiezen is een keuze. Maar waar zijn zulke beslissingen op gebaseerd? Vertrouwen bedrijfsleiders op een grondige behoefte-analyse of enkel op assumpties en buikgevoel? Wanneer is een Web2Print shop rendabel? Eerst investeren in een JDF-koppeling of prioriteit geven aan een meer gestroomlijnde logistiek? Levert een snellere machine ook hoger rendement? Is het aantal medewerkers in verhouding met mijn omzet en productiviteit? Onderzoek wees uit dat ondernemers nood hadden aan een objectieve behoefte-analyse software.

Audit tool

Daarom bundelde Dataline meer dan 20 jaar MIS/ERP-expertise in een unieke, alomvattende én onafhankelijke niet-commerciële audit tool  voor de grafische industrie: de MAS Software. Deze audit software ontving de European Digital Press award in 2021 als meest innovatieve speciale toepassing voor de printmedia industrie.

Dankzij de MAS Audit kan je eindelijk investeringsbeslissingen en prioriteiten baseren op correcte feiten en cijfers. Wie weet is een geplande investering helemaal niet nodig of is een automatisering uitstellen duurder dan de investering zelf...

Kom naar de Vakdag

Kom op 24 mei naar de Vakdag Print & Sign en laat je inspireren door Dirk Deroo en alle andere sprekers. Bekijk hier het volledige programma van de dag. Registreren voor deze netwerkdag met grafici is geheel gratis en inclusief lunch, diner en borrel. Registreren kan via onderstaande button.

Registreren