Abonneren  Inloggen

Schokker Producties en Probo winnen Gouden Giraffe voor beste beursevent

4 april 2023

Schokker Producties en printproducent Probo hebben gezamenlijk een Gouden Giraffe Event Award in de wacht gesleept voor het beursproject Printing Wonderland. Op de Sign en Print Expo in 2022 creëerden zij een printexperience van 400 m2 om beursbezoekers mee te nemen in de mogelijkheden van print. Andere organisaties die in de prijzen vielen waren onder meer NS, Philips en Unicef.

De Gouden Giraffe Event Awards zijn toonaangevende prijzen in de eventbranche. Honderden opdrachtgevers, organisatoren en eventprofessionals zagen hoe de award in de categorie beurzen naar Schokker en Probo ging. Kor Schokker: ‘Super gaaf om deze prijs te krijgen voor de enorme prestatie die we met elkaar hebben geleverd. Voor mij heeft de Inhaker hiermee z’n waarde voor de stand- en eventbranche absoluut bewezen.’

Vernieuwend

De jury roemde het vernieuwende karakter van Printing Wonderland en vond dat de makers de beursstand van de toekomst hebben laten zien. ‘Printing Wonderland had een ijzersterke customer journey en mag als inspiratie dienen voor de beurs- en evenementenbranche. Het was jong, vlot, gedurfd en super origineel.’

Ode aan de printprofessional

Marketingmanager Femke Dijkstra van Probo: ‘Deze prijs is een bekroning van onze ode aan de printprofessional. Met Printing Wonderland wilden we de sign- en printindustrie een inspirerende print-impuls geven en dat is gelukt. Complimenten voor Kor Schokker en zijn team, zij hebben de creatieve ideeën van het team van Probo op onvergetelijke wijze tot leven gebracht.’

Voor Probo is Printing Wonderland nog niet klaar. Eind dit jaar organiseert het productiehuis voor printprofessionals een speciale wintereditie van het event. Naast heel veel printinspiratie kan de printprofessional hier terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van circulariteit, ondernemerschap en natuurlijk een memorabel feest.

Meer informatie & tickets