Abonneren  Inloggen

Finale World Wrap Masters tijdens FESPA Global Print Expo 2023 in München

2 mei 2023

Op 25 en 26 mei vindt tijdens FESPA Global Print 2023 in München de finale plaats van World Wrap Masters 2023. Wereldwijd streden de afgelopen tijd meer dan 200 deelnemers om een plek in de finale, waarin wrappers uit o.a. Denemarken, Noorwegen, Mexico, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Japan het tegen elkaar op zullen nemen.

FESPA's World Wrap Masters is een reeks evenementen die over de hele wereld plaatsvindt en de vaardigheden van de beste vinyl wrappers in de branche op de proef stelt. Het laatste kwalificatie-evenement van de serie, World Wrap Masters Europe, vindt plaats op de FESPA Global Print Expo van 23-24 mei 2023 en is voor deelnemers een laatste kans om een plaats in de kampioensfinale te bemachtigen.

Tijdens de tweedaagse wedstrijd zullen 's werelds beste wrappers hun vaardigheden demonstreren door middel van uitdagende wedstrijdrondes, waar ze een reeks objecten en voertuigen moeten wrappen, van kleurwisselend vinyl tot de allernieuwste raamtinten, lakbescherming en bedrukt vinyl.

World Wrap Master Finale

De winnaar voegt zich bij de regionale en nationale winnaars in de FESPA World Wrap Master Finale, die op 25 en 26 mei plaatsvindt op de FESPA Global Print Expo. Nederland wordt in die finale vertegenwoordigd door Wouter Knol van WTR Wrap uit Zwaag. Hij is de winnaar van World Wrap Masters Netherlands (in maart gehouden tijdens de Sign & Print Expo in Gorinchem). Vorig jaar werd Ivan Tenchev van Astro Folio in Bulgarije uitgeroepen tot World Wrap Master van 2022. Op 26 mei zal na de spannende finale bekend worden wie zich World Wrap Master van 2023 mag noemen.


Het laatste nieuws uit de grafische wereld wekelijks in je inbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters