Abonneren  Inloggen

Mis ze niet: fantastische keynotes op de PRINTmatters Vakdag

8 juni 2023

Alexander Klöpping, Berthold Gunster (Omdenken) en Urgert & Van Deudekom. Dat zijn de keynotesprekers op de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober 2023. Alleen al het gratis kunnen bijwonen van zulke originele, inhoudelijke en zeker ook hilarische sessies moet reden zijn voor printondernemers, -managers en vormgevers om in te schrijven voor de leukste donderdag van 2023. En dat is nog niet alles!

Alexander Klopping (Foto: Tom Cornelissen)

Alexander Klöpping

Alexander Klöpping is de oprichter van Blendle, volgt ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media op de voet en schuift regelmatig als internetdeskundige aan bij tv-programma’s. De bekende tech-ondernemer verzorgt een keynote-sessie over de te verwachten invloed van AI (Artificial Intelligence / kunstmatige intelligentie) op ons leven.


Berthold Gunster van Omdenken

Omdenken

Voor sommigen is het glas half vol, voor anderen half leeg. Omdenken gaat uit van een derde positie: waar is de kraan? Kom ook naar de inspirerende en energieke lezing van bestsellerauteur én omdenkfilosoof Berthold Gunster over het transformeren van problemen tot nieuwe mogelijkheden.


Joep van Deudekom en Rob Urgert (Foto: Olivier Thijssen)

Urgert & Van Deudekom

Rob Urgert en Joep van Deudekom maakten jarenlang deel uit van het het satirische tv-programma De Kwis. Daarnaast houden zich graag bezig met populairwetenschappelijke programma’s zoals Het Instituut (1000 Humans) en Wie Denk Je Wel Dat Je Bent. Met veel humor brengen zij tijdens de PRINTmatters Vakdag de hilarische en interactieve show ‘Hoe word ik nóg succesvoller?’.


Naast deze keynotes zijn er tijdens de Vakdag diverse interessante inspiratiesessies en interactieve presentaties te volgen. Op de beursvloer ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties uit de branche. Zeker weten dat je daarna met een goed gevoel het netwerkplein opstapt om onder het genot van een walking dinner nog even met je vakgenoten na te genieten van deze mooie dag!

De PRINTmatters Vakdag is gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de grafimediabranche. Het complete programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Dan kun je je ook registreren voor de keynotes en parallelsessies van je keuze. Meld je nu vast aan, dan ontvang jij als eerste het complete programma en de mogelijkheid je in te schrijven voor de sessies. Je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden voor de PRINTmatters Vakdag