Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Dataline op Drupa met sterke belofte

14 mei 2024

"MultiPress halveert de administratieve kosten van je print- en signorders". Met deze krachtige belofte presenteert Dataline zich op Drupa met de nieuwe MultiPress 6.0 Sirius.

40% van de kosten van elk print -of signorder bestaat uit administratie, en dat zet de winstgevendheid onder druk. Printprofessionals beseffen maar al te goed dat ze nu nood hebben aan efficiëntie en betere marges. Volgens Dirk Deroo, CEO van Dataline, is automatisering dan ook al lang geen keuze meer, maar een absolute noodzaak:

"Sinds Drupa 2016 zijn digitalisering en automatisering in versneld tempo onze industrie binnengedrongen. Printprofessionals in Europa en daarbuiten zijn er zich van bewust dat ze hun administratieve workflow moeten automatiseren en ook hun andere bedrijfsprocessen moeten stroomlijnen. Enkel zo kunnen zij zich handhaven in een steeds competitievere markt."

Benieuwd hoe Dataline de administratieve kosten van jouw print- of signorders drastisch kan verlagen? En wat MultiPress, de #1 Print MIS/ERP-software in Europa te bieden heeft op Drupa?

Ontdek het hier!